Ο.Λ.Μ.Ε.                                                                   

Ερμού & Κορνάρου 2

ΤΗΛ: 210 32 30 073 – 32 21 255

www.olme.gr

e-mail: olme@otenet.gr                                                           Αθήνα, 20/02/2023

Α.Π.: 1874

 

 

Συνεχίζουμε τον αγώνα μαζί και δυνατοί!

Συμμετέχουμε στη μεγάλη συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών στο ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ –REX  σήμερα Δευτέρα 20/2 στις 16:00

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ χαιρετίζει τις πολύμορφες δραστηριότητες, απεργίες, συλλαλητήρια, συναυλίες, καταλήψεις κρατικών θεάτρων και καλλιτεχνικών σχολών των καλλιτεχνών. Στηρίζει τον δίκαιο και ανυποχώρητο αγώνα τους ενάντια στο ΠΔ 85/22, την ανακοινωμένη υποβάθμιση των σπουδών τους και καταγγέλλει την επίθεση στα μισθολογικά και εργασιακά τους δικαιώματα.

Εμείς οι εκπαιδευτικοί στη μαζική σε όγκο και δυναμική σε παλμό απεργιακή κινητοποίηση της 15ης Φλεβάρη συναντηθήκαμε στο δρόμο του αγώνα με τους καλλιτέχνες που διαδήλωναν και διεκδικούσαν και εκείνοι την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Είναι ανάγκη αυτή τη χρονική στιγμή να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, να γίνουμε μια γροθιά με τους καλλιτέχνες γιατί η υποβάθμιση του πολιτισμού είναι ζήτημα παιδείας, αφορά την εκπαίδευση αλλά και ολόκληρη την κοινωνία.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου καλούμε όλες τις ΕΛΜΕ της Αττικής να στηρίξουν και να συμμετέχουν στη μεγάλη συναυλία των καλλιτεχνών τη Δευτέρα 20 Φλεβάρη στις 16.00 στο REX, η οποία θα εκφράσει τα αιτήματα των καλλιτεχνών αλλά και την αλληλεγγύη στα θύματα των σεισμών σε Τουρκία και Συρία.

Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στη κατηγοριοποίηση σχολείων, μαθητών/τριων και εκπαιδευτικών, για δωρεάν παιδεία και μόρφωση για όλους τους/τις μαθητές/τριες, για στήριξη της καθημερινής δουλειάς των εκπαιδευτικών.

Όλοι μαζί και δυνατοί με τους ενωτικούς αγώνες μας θα τα καταφέρουμε!

Καλούμε όλους τους/τις εκπαιδευτικούς της Αττικής να είναι σήμερα Δεύτερα στις 16:00 στο REX.

Για να δείτε το αρχείο σε pdf…ΕΔΩ