Ο.Λ.Μ.Ε.                                                                

Ερμού & Κορνάρου 2

ΤΗΛ: 210 32 30 073

www.olme.gr

e-mail: olme@otenet.gr                                                           Αθήνα, 16/07/2021

                                                                             Α.Π.: 99       

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

Το Δ.Σ της ΟΛΜΕ καταγγέλλει τον διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής για την απαράδεκτη αντισυνδικαλιστική του δράση σε βάρος του Δ.Σ της ΕΛΜΕ της Α’-Γ΄ Ανατολικής Αττικής. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω συνάδελφος επιχειρεί να κάνει έξωση στην ΕΛΜΕ, η οποία άνω των δύο δεκαετιών στεγάζεται στο σχολείο που τυγχάνει να είναι αυτός διευθυντής σήμερα.

Τα επιχειρήματα περί αναγκαιότητας χρήσης της αίθουσας για εκπαιδευτικούς λόγους ,που διατυπώνει ο συγκεκριμένος συνάδελφος δεν στέκουν λογικά, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη αίθουσα που χρησιμοποιείται από το Δ.Σ της ΕΛΜΕ και υπερβολικά μικρή είναι και δεν πληροί τις απαραίτητες υγειονομικές προϋποθέσεις για τη χρήση της από μαθητές.

Είναι θλιβερό  ένας συνάδελφος που επί σειρά ετών τιμήθηκε από τους εκπαιδευτικούς της περιοχής του με την κατάληψη θέσεων στο Δ.Σ της τοπικής ΕΛΜΕ να συμπεριφέρεται κατά τέτοιον τρόπο. Η στάση του αυτή είναι συνέχεια της επιλογής του να καταλάβει τη θέση των παραιτηθέντων συναδέλφων του στο ΚΥΣΔΕ, διοριζόμενος από τη Διοίκηση και να αυτοπροσδιορίζεται ως εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Καλούμε τον συγκεκριμένο συνάδελφο να αναλογιστεί τις ενέργειές και τις ευθύνες του και έστω την ύστατη στιγμή να παραιτηθεί από το ΚΥΣΔE, θέση που ούτως ή άλλως δεν του ανήκει, και  να απέχει από τούδε και στο εξής από κάθε ενέργεια απέναντι στην Ομοσπονδία και στους συναδέλφους του, που τον τίμησαν με την ψήφο τους τα προηγούμενα χρόνια. Ευελπιστούμε ότι δεν θα αναγκαστούμε να επανέλθουμε.

Για να δείτε το αρχείο σε Pdf….ΕΔΩ