Αθήνα, 12/1/2015

                                                                                                ΠΡΟΣ:

                                                                                                τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ του

                                                                                                Λεκανοπεδίου Αττικής

ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΟΑΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

            Σε συνέχεια της από 22/10/2014 εγγράφου της ΑΔΕΔΥ σχετικά με τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ, σας κάνουμε γνωστό ότι με βάση τη νέα συμφωνία και τη σύμβαση που συνυπογράψαμε (ΑΔΕΔΥ-ΟΑΣΑ) για την ενιαία και μοναδική κάρτα απεριορίστων διαδρομών, θα χορηγηθούν στα φυσικά μέλη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. οι κάρτες σύμφωνα με τα παρακάτω:

 

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ:

320? – 15%= 272?

 

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ:

165? – 13% = 143,55?

Αυτές οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν για όλα τα μέσα αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί), και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα Προαστιακού Μαγούλας-Πειραιάς-Κορωπί), για τους μήνες που αναγράφονται στα αντίστοιχα κουπόνια. Δεν ισχύουν στις Λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του αεροδρομίου, στη γραμμή Χ80 και στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί ?Αεροδρόμιο.

Σημειώνουμε ότι όλα τα φυσικά μέλη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχουν το δικαίωμα να πάρουν τη νέα κάρτα.

Όσον αφορά τους μέχρι σήμερα κατόχους, με βάση την περσινή συμφωνία, ΑΔΕΔΥ-ΟΑΣΑ:

Α. Οι «μεγάλες κάρτες» (δηλαδή οι περσινές για όλα τα μέσα αξίας 364,50 ?) οι οποίες έληγαν 31/1/2015, έχουν πάρει παράταση και θα ισχύουν μέχρι τέλος Φλεβάρη 2015.

Αυτό σημαίνει ότι τα ενδιαφερόμενα φυσικά μέλη θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις τους στις ΕΛΜΕ τους και να έχουν έρθει σε επαφή με τον υπεύθυνο του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ τους έως τις 23/2/2015.

Β.         Για όσους είχαν πέρυσι τις «μικρές κάρτες» (δηλαδή αυτές που δεν ίσχυαν για όλα τα μέσα αξίας 154 ?) και έληγαν στις 31/1/2015, η ισχύ της κάρτας δεν παρατείνεται και ως εκ τούτου θα πρέπει να απευθυνθούν στις ΕΛΜΕ τους.

Αυτό σημαίνει ότι τα ενδιαφερόμενα φυσικά μέλη θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις τους και να έχουν έρθει σε επαφή με τον υπεύθυνο του ΔΣ της ΕΛΜΕ τους έως τις 25/1/2015.

 Στο σημείο αυτό να επισημάνουμε ότι η διαδικασία γίνεται μόνο μαζικά – συλλογικά από τα σωματεία – συλλόγους και όχι ατομικά. Στην περίπτωση που γίνει ατομική κατάθεση φυσικού μέλους τα χρήματα χάνονται.

Για να δείτε τον τρόπο με τον οποίο θα χορηγούνται οι κάρτες από τις ΕΛΜΕ σε pdf …εδώ

Για να δείτε τον Τηλεφωνικό Κατάλογο των ΕΛΜΕ του Λεκανοπεδίου στον οποίο θα απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι … εδώ