ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ? ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΜΗΝ ΚΑΡΤΕΡΑΤΕ ΝΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ

 

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καταδικάζει την αναλγησία των υπουργών Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλου και Διοικ. Μεταρρύθμισης κ. Μητσοτάκη, αλλά και συνολικά της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού κ. Σαμαρά, οι οποίοι οδηγούν στην απόλυση ? σφαγή εκατοντάδες εκπαιδευτικούς της τεχνικής ? επαγγελματικής εκπαίδευσης στις 22 Μάρτη.

            Καταγγέλλουμε τον Υπουργό Παιδείας που αθετεί την υπόσχεσή του ότι δεν θα απολυθεί κανείς εκπαιδευτικός.

            Καταγγέλλουμε και τους δύο Υπουργούς οι οποίοι κρύβονται αυτές τις ημέρες από την ΟΛΜΕ και τους εκπαιδευτικούς, αρνούμενοι ακόμα και τις συναντήσεις που οι ίδιοι είχαν υποσχεθεί ότι θα γίνουν.

            Τους προειδοποιούμε ότι το εκπαιδευτικό κίνημα δεν πρόκειται να αποδεχθεί ως τετελεσμένα τΙς απάνθρωπες απολύσεις εκατοντάδων εργαζομένων στη δημόσια εκπαίδευση, τις πρώτες απολύσεις στο δημόσιο τομέα μόνιμων υπαλλήλων μετά από 100 χρόνια.

  • Δεν πρόκειται να ανεχθούμε την ακύρωση βασικών δημοκρατικών δικαιωμάτων μας, ιδίως των θεμελιωδών δικαιωμάτων μας στην εργασία και στη ζωή.
  • Δεν θα αποδεχθούμε τις απολύσεις
  • Τα ονόματα όσων υπογράψουν τις απολύσεις θα γραφτούν στα βιβλία της Ιστορίας με τα πιο μελανά χρώματα ως οι σφαγείς των εκπαιδευτικών και όλων των εργαζομένων της χώρας μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

Η ΒΑΡΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή pdf … εδώ