ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΟΑΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

Σας κάνουμε γνωστό ότι η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ο.Α.Σ.Α.  και έχει υπογράψει συμφωνητικό για έκπτωση κατά 23% σε ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς εντός λεκανοπεδίου Αττικής.

*** Για φέτος η ετήσια κάρτα θα έχει ισχύ από 1/2/2014 έως & 31/1/2015.

Οι ισχύουσες τιμές γι? αυτές τις κάρτες με την έκπτωση του 23% είναι:

ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΕΤΗΣΙΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

1. Ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα μέσα

Ισχύει: για Λεωφορεία, τρόλλεϋ, τραμ, ηλεκτρικός, μετρό και προαστιακός στην περιοχή ευθύνης του. (Στο Μετρό έως το σταθμό Κορωπίου και στον Προαστιακό στο τμήμα του Μαγούλα ? Πειραιάς ? Κορωπί).

Τιμή: 450,00 ? 23% έκπτωση = 346,50 ?

2. Ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για Λεωφορεία, Τρόλλεϋ και Τραμ

Ισχύει: για Λεωφορεία, τρόλλεϋ και τραμ (εξαιρούνται οι γραμμές express του Αεροδρομίου και το τμήμα Βάρκιζα ? Σαρωνίδα της γραμμής Αθήνα ? Σαρωνίδα express).

Τιμή: 200,00 ευρώ ? 23% έκπτωση = 154 ?

Η κάθε ΕΛΜΕ ενημερώνει άμεσα τα μέλη της για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών και καλεί όσους/όσες ενδιαφέρονται να τις προμηθευτούν, να προσκομίσουν αποκλειστικά και μόνο στην ΕΛΜΕ συμπληρωμένη αίτηση την οποία σας επισυνάπτουμε (στο τέλος του εγγράφου), τα χρήματα που αντιστοιχούν στην κάρτα που επιθυμούν καθώς και μια φωτογραφία τους. (Η ΕΛΜΕ ορίζει ποιές μέρες και ώρες θα προσκομίζονται τα παραπάνω στην έδρα της).

Στη συνέχεια, η κάθε ΕΛΜΕ, μόλις συγκεντρώσει τα χρήματα συνολικά τα καταθέτει ως μετρητά στην Τράπεζα Alpha Bank στο λογαριασμό του ΟΑΣΑ με αριθμό: GR17 0140 1010 3580 0200 2000 717 για αγορά καρτών από τον ΟΑΣΑ παίρνοντας την αντίστοιχη απόδειξη κατάθεσης από την τράπεζα.

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ επικοινωνεί με την ΑΔΕΔΥ στο 213 16 16 900 και ενημερώνει ότι είναι έτοιμος για την παραλαβή των καρτών. Ο υπεύθυνος της ΑΔΕΔΥ τον ενημερώνει για το πότε μπορεί να περάσει από τα γραφεία της για να πάρει την απαραίτητη βεβαίωση με την οποία θα πάει στον ΟΑΣΑ (Μετσόβου 15, 1ος όροφος), όπου αφού δώσει:

1.      Την απόδειξη κατάθεσης της τράπεζας,

2.      Τη βεβαίωση της ΑΔΕΔΥ και 

3.      Τον αριθμό των μεγάλων και τον αριθμό των μικρών καρτών που αντιστοιχούν στα χρήματα που κατέθεσε στην Τράπεζα,

θα πάρει τις αντίστοιχες κάρτες. Στις κάρτες αυτές επικολλά τις φωτογραφίες, γράφει το όνομα και τα στοιχεία του κατόχου και κατόπιν τις σφραγίζει είτε στον ΟΑΣΑ είτε στην ΑΔΕΔΥ και μετά τις αποδίδει στους κατόχους.

            Οι κάρτες αυτές θα ισχύουν από 1/2/2014 έως 31/1/2015.

Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να έχει τελειώσει έως τις 29/1/2014 για να μπορούν να κάνουν χρήση της κάρτας οι δικαιούχοι από την 1/2/2014. Αυτό σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις τους και να έχουν έρθει σε επαφή με τον υπεύθυνο του ΔΣ της ΕΛΜΕ τους έως τις 25/1/2014.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παραπάνω διαδικασία θα γίνεται μόνο για ΕΛΜΕ που οι ενδιαφερόμενοί τους για κάρτες υπερβαίνουν τα 20 άτομα.

Για ΕΛΜΕ που οι ενδιαφερόμενοι για κάρτες είναι κάτω των 20 ατόμων θα γίνεται το εξής: Ο υπεύθυνος της ΕΛΜΕ, αφού μαζέψει τα χρήματα και τα σχετικά στοιχεία των ενδιαφερομένων ? μελών της ΕΛΜΕ του, θα πάει στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11:00 πμ για συνολική διευθέτηση από τη Διοίκηση της ΑΔΕΔΥ.

Η παραπάνω παρέκβαση γίνεται μετά από υπόδειξη του ΟΑΣΑ για το ξεπέρασμα τεχνικών προβλημάτων.

ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ.

* Μπορείτε να κατεβάσετε το σχετικό αρχείο μαζί με την Αίτηση σε μορφή pdf … εδώ

** Δείτε το αρχείο με τα στοιχεία των ΕΛΜΕ της χώρας … εδώ