ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ? ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακόμα μια άρνηση του Υπ. Παιδείας για συνάντηση με την ΟΛΜΕ 

            Καταγγέλλουμε τον Υπουργό Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλο γιατί, για μια ακόμη φορά, αρνήθηκε σήμερα, 2/10/13, να συναντηθεί με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που είχαμε οργανώσει έξω από το Υπουργείο Παιδείας.

            Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες που αρνείται ο Υπουργός Παιδείας να δει αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ σε ανάλογη μαζική διαμαρτυρία.

            Είναι γνωστό πως το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ έχει ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό από τις 17/9/2013 δημόσια και εγγράφως.

            Ωστόσο, ο Υπουργός Παιδείας, προτιμά να υπογράφει καθημερινά νέες αποφάσεις, διαλυτικές για τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών αλλά και την εκπαιδευτική διαδικασία.

            Τελικά, ο Υπουργός Παιδείας όρισε συνάντηση με το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ για τις 10/10/2013, δηλαδή 23 ημέρες μετά το αίτημά μας!!!

            Για την πλήρη ενημέρωση των συναδέλφων κάνουμε γνωστό πως ανάλογο αίτημα για συνάντηση υποβάλαμε και στον Υφυπουργό Παιδείας κ. Κεδίκογλου, ο οποίος μας ενημέρωσε πως δεν περιλαμβάνεται στην αρμοδιότητά του ό,τι έχει σχέση με το προσωπικό, ούτε με το νόμο για το Λύκειο, παρά το γεγονός πως είναι υπεύθυνος για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση!!

Κατεβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου σε μορφή pdf … εδώ