ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΟΑΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

Σας κάνουμε γνωστό ότι η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ο.Α.Σ.Α.  και έχει υπογράψει συμφωνητικό για έκπτωση κατά 23% σε ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς εντός λεκανοπεδίου Αττικής.

   

*** Για φέτος η ετήσια κάρτα θα έχει ισχύ από 1/2/2013 έως & 31/1/2014.

Οι ισχύουσες τιμές γι? αυτές τις κάρτες με την έκπτωση του 23% είναι:

ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΕΤΗΣΙΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

1. Ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα μέσα

Ισχύει: για Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Τραμ, Μετρό (μέχρι το Κορωπί) και Προαστιακό (στο τμήμα της γραμμής του Μαγούλα – Πειραιάς – Κορωπί)

Τιμή: 450,00 ? 23% έκπτωση = 346,5 ?

 2. Ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για Λεωφορεία, Τρόλλεϋ και Τραμ

Ισχύει: για Λεωφορεία (εξαιρούνται οι γραμμές express του Αεροδρομίου και το τμήμα Βάρκιζα ? Σαρωνίδα της γραμμής Ε22), Τρόλλεϋ και Τραμ

Τιμή: 200,00 ευρώ ? 23% έκπτωση = 154 ?

Η κάθε ΕΛΜΕ ενημερώνει άμεσα τα μέλη της για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών και καλεί όσους/όσες ενδιαφέρονται να τις προμηθευτούν, να προσκομίσουν αποκλειστικά και μόνο στην ΕΛΜΕ συμπληρωμένη αίτηση την οποία σας επισυνάπτουμε, τα χρήματα που αντιστοιχούν στην κάρτα που επιθυμούν καθώς και μια φωτογραφία τους. (Η ΕΛΜΕ ορίζει ποιές μέρες και ώρες θα προσκομίζονται τα παραπάνω στην έδρα της).

Στη συνέχεια η κάθε ΕΛΜΕ, μόλις συγκεντρώσει τα χρήματα τα καταθέτει ως μετρητά ή ως επιταγή στην Τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό του ΟΑΣΑ με αριθμό: 150172026000-5026-008672-498 παίρνοντας καταθετήρια απόδειξη.

Με το παραπάνω καταθετήριο μεταβαίνουν στην ΑΔΕΔΥ και η ΑΔΕΔΥ χορηγεί βεβαίωση ότι ο σύλλογος ανήκει στη δύναμή της. Στη συνέχεια με τη βεβαίωση αυτή (της ΑΔΕΔΥ) και το καταθετήριο ο/οι υπεύθυνος/οι από την κάθε ΕΛΜΕ μεταβαίνουν στα γραφεία του ΟΑΣΑ (Μετσόβου 15, 1ος όροφος, 8.00 ? 14.15) και παραλαμβάνουν τις κάρτες πάνω στις οποίες θα επικολλήσουν τις αντίστοιχες φωτογραφίες και τις σφραγίζουν είτε επιτόπου στον ΟΑΣΑ είτε στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ.

 Να επισημανθεί, επίσης, ότι ο/οι υπεύθυνοι της κάθε ΕΛΜΕ δίνουν την καταθετήρια απόδειξη στον ΟΑΣΑ και ταυτόχρονα σημείωμα που θα λέει το μερικό σύνολο για μικρές και τις μεγάλες κάρτες για τις οποίες κατέθεσαν το ποσό (π.χ. «καταθέσαμε 600 ευρώ τα οποία αντιστοιχούν σε «χ» σύνολο μικρών καρτών και «ψ» σύνολο μεγάλων καρτών). Δε χρειάζεται δηλαδή να δώσουν στοιχεία (ονοματεπώνυμο, κ.λπ.) των μελών τους που θα πάρουν κάρτες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδή φέτος με ευθύνη του ΟΑΣΑ αργήσαμε, θα πρέπει να επισπευστούν οι ενέργειες, έτσι ώστε μέχρι τις 27/1/2013 να έχουν τακτοποιηθεί όλοι.

Τέλος, για να υπάρξει καλύτερη εξυπηρέτηση, οι υπεύθυνοι από τις ΕΛΜΕ θα πηγαίνουν στον ΟΑΣΑ, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την ΑΔΕΔΥ στο τηλέφωνο: 213 16 16 900.

Ακολουθεί η αίτηση που πρέπει να συμπληρωθεί.

 

Α Ι Τ Η Σ Η

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΤΗΣΙΑΣ ΚΑΡΤΑΣ Ο.Α.Σ.Α.

 

ΟΝΟΜΑ :       ?????????????. (του αιτούντος συναδέλφου)

ΕΠΩΝΥΜΟ : ?????????????. (του αιτούντος συναδέλφου)

ΥΠΗΡΕΣΙΑ (ΕΛΜΕ) : ??????????????

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ????.. (του αιτούντος συναδέλφου)

ΟΝΟΜΑ :       ?????????????. (που θα αναγράφεται στην κάρτα)

ΕΠΩΝΥΜΟ : ?????????????. (που θα αναγράφεται στην κάρτα)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ????… (που θα αναγράφεται στην κάρτα)

 

ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ : (σημειώστε την επιλογή σας)

1. Λεωφορεία ? Τρόλεϋ ? Τραμ: 200-23%=154 ?   [    ]                              

2. Για όλα τα συγκοινωνιακά μέσα: 450-23% =  346,5 ?  [    ]                    

 

Καταβλητέο ποσό ?????.?

Υπογραφή αιτούντος

 

Ονοματεπώνυμο

  • Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή word … εδώ 
  • Κατεβάστε τον κατάλογο με τα στοιχεία επικοινωνίας των κατά τόπους ΕΛΜΕ … εδώ